Epska avantura

 

Epska avantura

 

Stara latinska poslovica kaže “Motus vita est” - kretanje je život. U toku ovih programa, učesnici se moraju kretati kako bi pronalazili tačke sa timskim izazovima i uspešno ih izvršiti kako bi pobedili. Ceo tim mora raditi zajedno, ali samo jedan tim može pobediti.

Trajanje: 3-6 sati

Opis programa

Avanturistički doživljaji predstavljaju spoj dinamičkih timskih izazova mešovitih aktivnosti koje zahtevaju stalnu prisutnost i spremnost. Program je namenjen da simulira realne životne situacije, u kojima se moramo boriti sa strahom, koristiti podjednako um i telo, sarađivati i takmičiti se sa drugima.

 

Tokom poludnevnog programa, učesnici se upoznaju sa osnovim pravilima takmičenja i dobijaju mape na osnovu kojih se orijentišu u prostoru i traže kontrolne tačke. Izazovi na kontrolnim tačkama predstavljaju timske igre, mozgalice, avanturističke poligone i prepreke, vežbe preciznosti i spretnosti, ili druge aktivnosti po dogovoru.

Glavna odlika ovog programa je da se svi učesnici jednog tima moraju kretati zajedno i udruženim snagama rešavati izazove. Ovaj program je interesantan svima koji vole boravak u prirodi i mešovite takmičarske aktivnosti.

 

UDRUŽITE SE I RAZVIJTE VAŠ TIM!

Trajanje aktivnosti: 3-6h

 

Broj učesnika: 20 do 200

 

Broj učesnika po timu: 5 do 10

 

Neophodna oprema:

‌Odeća i obuća shodno vremenskim uslovima i terenskim aktivnostima (sportska ili planinarska obuća, trenerka, helanke, jakna, kapa..),

‌rezervna odeća za presvlačenje.